Gandrup Teglværk

Gandrup Teglværk ligger mellem Aalborg og Hals. Værket fremstiller over 20 forskellige typer blødstrøgne mursten med 4 facader og strengpressede maskinsten. 

Værket har været en del af Randers Tegl Gruppen siden 1967. I forbindelse med opkøbet blev værket udbygget, således at den årlige kapacitet er på 27 mio. mursten. I 1989 er værket yderligere udbygget, og Gandrup Teglværk er nu Nordeuropas største og mest rationelle teglværk med en årlig kapacitet på 75 mio. mursten.

I 2004 fik Gandrup Teglværk årets El-sparepris, som påskønnelse for en ekstraordinær indsats for at nedbringe elforbruget.

Teglværkssøerne, værkets 3 gamle lergrave, indgår nu i et populært rekreativt område på 25 ha med et rigt plante- og dyreliv.

Adresse:
Teglværksvej 41
9362 Gandrup

Gandrup Teglværk

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S