GREENER

GREENER er vores linje af bæredygtige mursten og tagsten. De er produceret med biogas og vindenergi og påvirker miljøet 50 % mindre end traditionelt tegl. Skabt til dig, der ønsker at bygge et hjem for generationer – uden at gå på kompromis med æstetik og funktionalitet.

Greener.

ET GODT HJEM HOLDER I GENERATIONER

Når du skal bygge et hus, handler det om at vælge de bedste materialer. Et hus er nemlig meget mere end bare en bygning. Det er en vision for fremtiden og fundamentet for det gode liv. Derfor har vi skabt GREENER. En linje af bæredygtige mursten og tagsten, der forener æstetisk form og bæredygtig funktionalitet. Så du kan bygge dit drømmehus med naturlige materialer – og skabe et hjem, der holder i generationer.

 

Om GREENER

GREENER er vores linje af bæredygtige produkter produceret udelukkende med elektricitet fra vindmøller og biogas. Det betyder, at produktets miljøpåvirkning halveres – uden at gå på kompromis med alle de tekniske kvaliteter, der kendetegner moderne tag- og mursten.

 

Vores GREENER-produkter koster ca. 10 % mere end traditionelle mursten, men da facaden i en bygning fylder forholdsvist lidt i det samlede budget, er det en lille omkostning i det store billede. I projekter, hvor der arbejdes med miljøcertificering, vil GREENER meget direkte kunne aflæses positivt i certificeringsarbejdet.

 

Build for generations

Tegl er allerede et bæredygtigt materiale på grund af den ekstremt lange levetid. Men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre det endnu bedre. Vores vision er at skabe verdens mest bæredygtigt teglprodukt.

 

Bæredygtighed er mange ting. Det er de små og store valg, der gør en forskel for vores hverdag, vores sundhed og vores liv. Det er materialer, der holder længe og skaber et godt indeklima. Og det er veldesignet arkitektur, der forbliver attraktivt i mange år frem. Hvis vi alle udviser omtanke for, at socialt, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed går hånd i hånd, opnår vi for alvor effekten af at tænke bæredygtigt, så vi kan skabe hjem, der holder i generationer.