VISUELLE VÆRKTØJER

 

VORES VISUELLE VÆRKTØJ GIVER DIG MULIGHED FOR AT SØGE INSPIRATION TIL DIT BYGGEPROJEKT. DU FINDER VÆRKTØJER TIL VISUALISERING AF TAG, BELÆGNING, MURVÆRK OG FUGEFARVER. GOD FORNØJELSE.

 

VISUALISERINGSVÆKTØJ

 

Online visualiseringsværktøj til visning af mur- og tagtyper. Du har mulighed for at vælge imellem 7 forskellige huse med alle typer mursten og tagsten fra Randers Tegls sortiment - og se alle kombinationsmulighederne som farvefotos.

 

Prøv værktøj

TEKSTUR TIL VISUALISERING

 

Teksturer fra Randers Tegl – til visualisering i REVIT, AutoCad mv.

 

Randers Tegl tilbyder teksturer i høj opløsning til visualisering af eksempelvis murede facader. For at finde den ønskede tekstur skal du finde den mursten, som du ønsker at visualisere. Når du har bestemt typen, går du ind på den valgte murstens produktside. Herefter scroller du ned til ikonet: TEKSTURER, FORBANDTER OG FUGEFARVER.

 

Du har nu mulighed for at skabe din helt egen tekstur i det ønskede forbandt og med den ønskede fugefarve. Du vil med det samme se et udsnit af den valgte tekstur. Når teksturen er som ønsket, har du mulighed for at downloade en zip-fil med teksturen i høj opløsning.Teksturen kommer i en mappe med tre png-filer, som typisk ligger i mappen Overførsler på din computer.

 

Mappen indeholder: Alphamap / Tekstur / Tekstur transparant