Formsten

 

Arkitektoniske visioner kræver særlige materialer, fx mursten i anderledes former og formater. Derfor specialfremstiller vi både buede, kantede og vinklede mursten, der matcher dit projekt.

 

Vi tilbyder formsten udarbejdet efter forskellige principper. Vi finder den optimale produktionsmetode i hvert enkelte projekt ud fra arkitekt og bygherres ønsker. Vi producerer enten formsten i 3D-printede specialforme eller ved at skære og lime flere sten sammen.

 

Indbydende bløde rundinger

De arkitektoniske visioner for the Compton i London krævede bløde kurver, geometriske mønstre og en storslået aluminiumsfacade. Vi hjalp arkitekterne fra Simon Bowden Architects med at skabe særlige formsten, der gav et passende indgangsparti til den storslåede bygning i moderne Art Deco-stil.

Ikoniske skarpe kanter

 

Fyrstikkalleen i Oslo er et ambitiøst projekt med tre skulpturelle kontorbygninger, som skaber særligt lysindfald og en markant men harmonisk velkomst til domicilet. De ikoniske trekanter, der erstatter klassiske hjørner, er skabt ved hjælp af formsten.