NAVNESTEN

 

LASER-GRAVERING I MURSTEN. SÆT PRIKKEN OVER I’ET MED ET INDGRAVERET BUDSKAB ELLER GRAFIK I DIN FACADE.
 

Drømmer du om en unik facade – eller vil du byde dine gæster velkommen med et budskab ved hoveddøren? Vi har teknologien til at laser-indgravere budskaber og grafik direkte i murstenens overfalde.

Selve graveringen foretages med laser, der brænder i det øverste lag af murstenen. Selve brændingen fjerner det øverste lag af murstenen og skaber derved en synlig farveforskel. Der tilføres intet pigment i processen. Resultatet afhænger af overfalde, struktur og farve på den valgte sten.

På nogle sten bliver graveringen mere markant end andre. Vi hjælper gerne med at svare på, om din sten er et godt valg på denne mail: info@randerstegl.dk. Anfør gerne "NAVNESTEN" i emnefeltet.

 

DU HAR MULIGHED FOR AT FÅ GRAVERET OP TIL 3 STEN I SAMME BESTILLING.

Graveringen bestilles via din forhandler – eventuelt sammen med bestilling af mursten til dit byggeri.

Download skabelonen for opsætning af grafik eller budskab herunder og indsend denne ved din bestilling. I skabelonen har du mulighed for at anvende de gængse skrifttyper i Microsoft Word, samt friheden til at placere teksten efter eget ønske.

Download guide
Download skabelon til almindelige mursten
Download skabelon til Ultima mursten

 

Skabelonen indeholder dansk normalformat samt Ultima langformat. Skal du have printet flere forskellige budskaber, kopierer du blot skabelonen for

Vejledende Pris 1500,- inkl. moms og levering - (gælder indgravering af maks 3 sten).