MURSTEN TIL INDENDØRS BRUG


RANDERS TEGL HAR ET BREDT SORTIMENT AF MURSTEN SOM ER VELEGNET TIL INDENDØRS BRUG OG OVERFLADEBEHANDLING. LÆS OM DE FORSKELLIGE VARIANTER ELLER KONTAKT OS FOR GODE RÅD TIL DET FULDMUREDE BYGGERI.

 

BASIC 4-INDOOR

En blødstrøgen mursten udviklet specielt til indvendig vandskuring. Stenen er brændt ved en lavere temperatur end traditionelle blødstrøgne sten. Det giver en meget målfast sten. Derudover har denne mursten fire facader, hvilket gør den særligt velegnet til skillevægge med synlighed fra to sider.

BLØDSTRØGNE MURSTEN

Disse sten er traditionelle blødstrøgne mursten med en ru overflade, der egner sig godt til overfladebehandling. Blødstrøgne sten til overfladebehandling fås i forskellige farver med tre eller fire facader. Sidstnævnte er velegnet til skillevægge.

SAVSMULDSSTEN

En maskinproduceret mursten, hvor der er blandet 30 % savsmuld i leret, inden stenen brændes. Den færdige sten er lettere end massive sten og derfor også nemmere at arbejde med.

MASKINSTEN

Maskinsten findes i en række farver. Herudover findes flere varianter med forskellige huller, som eksempelvis understøtter særlige ønsker til murens funktion.