Ultima

Ultima er en af Randers Tegls mest eksklusive mursten, der med sit ekstralange format måler to almindelige mursten i længden, mens højden kun er 38 mm. Murstenene er produceret ved hjælp af bæredygtig energi, der sikrer, at hver sten har 50 % mindre miljøbelastning end en traditionel mursten. Resultatet er et unikt og særpræget udtryk til ethvert bæredygtigt og eksklusivt projekt.

Dine valg:

ULTIMA – MURSTEN SOM INGEN ANDRE

Ultima er en række blødstrøgne mursten i et langt format. Hver mursten er et lille kunstværk. Ikke to mursten er ens – men varierer i både overflade og udseende. Det skaber et unikt og særpræget udtryk i det færdige murværk – og tilføjer en smule kant til den arkitektur, murstenen bliver en del af.

Et materialevalg, der er så organisk og detaljeret som Ultima, skiller sig ikke kun ud, men beriger projektets samlede udseende og de øvrige materialer, der indgår i det. Det er blandingen af rolige gentagelser og variation i murværket, der skaber et beundringsværdigt resultat med plads til det gode liv.

Når man vil skabe den bedste atmosfære for det moderne liv, kommer alt i spil. Det omkringliggende miljø, klimaet, den ideelle brug af materialer, rummet og en smart og komfortabel indretning. Tilsammen en uforanderlig konstruktion af velvære, hvor selv de mindste detaljer spiller en central rolle.

Det er arkitektur med et formål: At skabe et godt liv for de mennesker, der opholder sig i og omkring den.

LÆNGDEN AF TO STANDARDMURSTEN

Når du skaber enestående arkitektur, er det ikke altid nok med gode ideer. Store designs tager højde for alle detaljer. Lyset. Skyggerne. Alt.

I virkeligheden er Ultima blot en ydmyg tjener af visionær arkitektur. En lille brik i at skabe storslåede og fascinerende rum fulde af atmosfære. Det er en kickstarter af innovative visioner, der bliver en del af noget større. Og den bidrager med et format, der tilføjer en ekstraordinær dimension til ethvert projekt. Ultima er blødstrøgne mursten i et nyt eksklusivt format. 468 x 108 x 38 mm. Et format ud over det sædvanlige.

Med længden som ​​to almindelige mursten kan det lange format forme noget, som andre mursten ikke kommer i nærheden af. De smukke overfladevariationer, de delikate krumninger og utallige hårdtbrændte detaljer skaber et eksklusivt udtryk. Murværker handler om repetition. Med en højde på kun 38 mm har Ultima-murstenene en raffineret effekt på enhver facade, den anvendes på. Ultimas høje gentagelse vertikalt og langstrakte horisontale udtryk betyder, at et Ultima-murværk er garanti for et karakteristisk og unikt udseende. Hver eneste gang.

Ultima har formatet til at skabe det ekstraordinære. Et format designet til perfektion, der gør Ultima til det oplagte valg til at skabe forbløffende murværker til fantastiske hjem. Fremstillet af naturlige og bæredygtige materialer og brændt til at gøre indtryk.

Oplev hvordan vores mest eksklusive mursten kan forvandle de største idéer til levende og pulserende arkitektur.