27 cm falssten

27 cm falssten bruges i stedet for tildannede sten i normalformat til rationel opmuring af dør- og vindues lysninger i bagmure ved murværk med 190 mm isolering.

Kan som rulleskifte anvendes til muring af bundstykker i vinduesåbninger. 27 cm falssten - med de ekstra 4 cm, som forenkler opmuring af dør- og vinduesfalse i murværk med 190 mm isolering.

Format:
Ekstra langt normalformat
268x108x54 mm

Savsmuldssten celle tilbagemur med "blødstrøgen" overflade til puds og vandskuring

Pakket på 112 stens paller
med plasthætter

Download produktark.

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S