Laumans Teglværk

Laumans Teglværk i Nordrhein-Westfalen er grundlagt i 1896. Laumans har altid været blandt pionererne inden for fremstilling af glaserede tagsten og er i dag stadig blandt de førende på dette krævende produktområde.

Selv om Laumans er et moderne værk med avancerede produktion, har man holdt fast i de gamle keramikertraditioner. F. eks. sprøjter man ikke glasuren på tagstenene. Den hældes derimod over tagstenene som i gamle dage for at få en tykkere glasur med dybde i farvespillet. Brændingen foregår også i en unik teknik, hvor hver tagsten står frit uden at røre andre tagsten. Det er den eneste måde man kan lave keramiske mesterstykker på.

Samarbejdet med Laumans begyndte i 1997, hvor Randers Tegl-Gruppen overtog markedsføringen i hele Skandinavien af glaserede og engoberede falstagsten fra Gebr. Laumans. I 2004 indtrådte Randers Tegl-Gruppen som hovedaktionær i Gebr. Laumans.

Teglværket, der har en årlig kapacitet på 12 mio. falstagsten, ligger i Bracht tæt ved den hollandske grænse. Salg og markedsføring i Tyskland og Holland sker fra værket i Bracht, mens Randers Tegl Gruppen varetager salg og markedsføring i Skandinavien.

 

Laumans

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S