Carlsberg Bjælker

Carlsberg Bjælker er Randers Tegl-Gruppens specialværk med særlige kompetencer inden for forspændte overliggere i tegl og forspændte bjælker i tegl.

Carlsberg Bjælker fungerer som en selvstændig enhed i markedet. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at producerer bjælker og overliggere af mursten fra såvel Randers Tegl-Gruppen som mursten fra konkurrerende producenter.

Carlsberg Bjælker har markedets største ekspertise inden for dimensionering og produktion af forspændte teglbjælker og overliggere samt præfabrikerede teglelementer, tegllofter og buer. I projekteringsfasen rådgiver en stab af erfarne ingeniører om, hvordan de mange muligheder kan udnyttes optimalt i byggeriet.

Med forspændte tegl bjælker fra Carlsberg Bjælker er det muligt at realisere arkitekters og bygherrers visioner om nye muligheder i teglbyggeri - alt kan lade sig gøre.

Forspændte teglbjælker – også til helt store spænd – er uden ståldragere eller betonkerner. Mindst 65% af murstenens volumen er bevaret i forhold til traditionelt murværk. Derfor arbejder teglbjælken naturligt sammen med det øvrige murværk.

Det moderne produktionsanlæg i Randers har kapacitet til forarbejdning af 1,8 mio. sten om året.

Adresse
Tindbækvej 16
8830 Tjele

Carlsberg Bjælker

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S