Højslev Teglværk

Højslev Teglværk har været en del af Randers Tegl Gruppen siden 1982. Teglværket blev opkøbt med det ene formål at udvikle markedets stærkeste tegl tagsten. Udgangspunktet var den klassiske danske nationaltagsten i den farvenuance, vi forbinder med god dansk byggestil.

Værket er modificeret og ombygget, så det i dag er et af Nordeuropas mest avancerede tegltagstensværker med en rationel, avanceret produktionsform, der markerer en helt ny standard for de traditionelle vingetagstens kvalitet.

På Højslev Teglværk fremstilles tagstenene af en unik lerblanding. Tagstenene formes og tørres med facaden opad og brændes efterfølgende i kassetter ved ekstra høj temperatur. Resultatet er ekstraordinært formfaste tagsten med hårde, glatte og smudsafvisende overflader, lav vandoptagelse og enestående klimastyrke.

Foruden vingetagsten produceres 3 typer falstagsten med komplet tilbehør i tegl. Den 110 m lange ovn har en årlig kapacitet på 17 mio. tagsten, som afsættes i Danmark, Norge og Sverige.

Højslev vingetagsten leveres i et bredt farveudvalg, der spænder fra de klassiske røde over gule til brune og blådæmpede samt rød engoberede sort engoberede.

Adresse:
Viborgvej 231
7840 Højslev

 

Højslev Teglværk

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S