Daniel Pedersen .
Villa K - Tidløs Elegance.

Villa K - Tidløs Elegance

BHK Arkitekter er et arkitektfirma baseret i Saarland, etableret i 2004. Tæt og kontinuerlig dialog med kunden er vejen frem, når Ralf Heinrich og Simon Kosiol arbejder med villa-arkitektur.

 

Al planlægning drejer sig om beboerne og den specifikke placering af bygningerne. For BHK handler det at skabe god arkitektur aldrig kun om budgettet, men snarere om resultatet af "placering & klient".

Se interviewet med arkitekterne i filmen herunder.

 

  

  

// Design

 

I løbet af planlægningsfasen understregede klienten vigtigheden af farven og designet på facaden. Ultima RT 153, med sit eksklusive format og omfattende farvespil, blev det naturlige valg for BHK Arkitekter. Facaden udstråler en naturlig og subtil æstetik.

 

// Facaden

 

Brugen af ULTIMA RT 153 understreger enkelhed og tidløshed. Med sit lineære format bidrager murstenen til den overordnede æstetik ved at skabe interessante skyggespil, når facaden udsættes for lys i skrå vinkler.

Integrationen af murstenmaterialet i både udendørs- og indendørs køkkenområderne skaber en elegant overgang mellem interiør og eksteriør, men tilføjede også en følelse af kontinuitet og harmoni til designet. Denne gennemtænkte inkorporering af materialer forbedrede bygningens samlede æstetik og funktionalitet.

 

// Omtanke for miljø og bæredygtighed

 

Bæredygtighed bliver en stadig vigtigere bekymring for BHK arkitekter. Hvordan kan huse planlægges og fremstilles på en mere miljøbevidst måde? Hvordan kan bygninger opretholde høj kvalitet over en længere periode?

Mursten produceret inden for Randers Tegls grønne produktlinje, GREENER, tilbyder en betydelig fordel. Disse mursten fremstilles ved hjælp af energi fra vindkraft og biogas, hvilket resulterer i en 50% reduktion af CO2-udledninger uden at gå på kompromis med de tekniske egenskaber.

 

ULTIMA // A work of art

 

Ultima-formatet er den mest eksklusive serie af mursten, vi  producerer. Serien indeholder unikke blødstrøgne mursten med mange detaljer og spændende farvespil. Alle murstenene i serien har gennemgået en omfattende produktionsproces for at opnå deres endelige udtryk. Deres unikke overfladestruktur skaber en iøjnefaldende, dynamisk facade, rig på variation.

Du kan læse mere om Ultima her >>  

 

Læs mere om Ultima lige her >>

 

Find din nærmeste kontaktperson i Randers Tegl her >>

 

 

About // Credits

 

Mursten
ULTIMA RT 153 >>
Beliggenhed
GERMANY
Arkitekt
BHK ARCHITECTS
Entreprenør
BAUUNTERNEHMUNGEHL UBERHERRN 
Billeder
REIBER MARKETING, GIULIO COSCIA