Tegludstillinger

Aalborg

I forbindelse med kontoret på Mineralvej i Aalborg er der indrettet en stor tegludstilling, hvor man kan hente ideer og teglinspiration. Udstillingen omfatter alle Randers Tegls standard-produkter indenfor mursten og tegltagsten samt en række specialprodukter.
Udstillingen har følgende åbningstider:
(BEMÆRK UDSTILLINGEN ER LUKKET den 10/10-2019)
Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Randers Tegl A/S
Mineralvej 4 (Sidevej til Rørdalsvej)
9220 Aalborg Øst

Udstilling Aalborg

 

 

Hammershøj Teglværk

Besøg vores nye udstilling på Hammershøj Teglværk. Udstillingen omfatter mere end 70 murstenstyper samt et udvalg af moderne tagsten og belægningssten. Udstillingen er indendørs, men selve byggeriet demonstrerer også en række murstenstyper samt mørtel- og forbandtyper - både inde og ude. Ud over showroom er der mulighed for at låne mødelokaler i bygningen. 

Se flere billedere af byggeriet >>

Showroomet har følgende åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.00

BEMÆRK: Vi anbefaler, at du på forhånd ringer og får bekræftet, at showroomet er ledigt, da det også bruges til faglige arrangementer.

Hammershøj Teglværk
Tindbækvej 16
8830 Tjele

Telefon: 8645 1140

Udstilling Hammershøj

 

 

TEGLPARKEN / VEJLE

Du finder også et større udvalg af Randers Tegl mursten og belægning i TeglParken, der ligger nær Vejle - tæt ved motorvejen. Tegl Parken har gode parkeringsforhold. Parken er ubemandet og åben døgnet rundt.

Se vores aktuellle udvalg af mursten i teglparken her >>

Teglparken
Gammelmarksvej 27

7100 Vejle

 

Udstilling Middelfart

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere