garanti

Tagets levetid er en yderst vigtig faktor, når der skal vælges tag.

Det skal på den ene side holde til de klimatiske udfordringer i generationer – og det skal på den anden side bevare det gode udseende. Den omhyggelige udvælgelse og bearbejdning af leret sikrer, at tagstenene er skabt til brug i klimaer med hårde belastninger.

Højslevs klassiske tegltagsten hverken falmer eller skaller, de patinerer og bliver bare smukkere i tidens løb. Generationers erfaringer viser, at Laumans glaserede og engoberede tagsten stort set ikke ændrer udseende i årenes løb. 

Vores tegltagsten er underlagt DS/EN 1304 (EU norm for tagsten) og opfylder kravene hertil. Der ydes en 30 års materialegaranti for frostbestandighed – De generelle betingelser fremgår af garantibeviset,  som kan rekvireres efter oplægning af taget.

Download garantibevis (eksempel)

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S