Få tilsendt en gratis tagsten
Skandinavia
Den ægte vare
Skandinavia
Den ægte vare

Skandinavia er vores nyeste falstagsten, der er skabt til det nordiske hjem. Til saftevandsboder på villavejen og spontane havefester på lune sommeraftner. Til dig, der drømmer om at bo i bløde værdier.

Den er smuk og funktionel. Den er naturlig og nutidig. Og så er den på én gang klassisk og moderne. Født bæredygtig - produceret på biogas og vindenergi.

Skandinavia er tagsten i ægte tegl - formet som en klassisk vingetagsten, men med alle de tekniske fordele fra falstagsten. Det betyder, at du nemt kan lægge et smukt tag, der holder i generationer.

Der er 30 års garanti. Og resten af året får du den til en særlig introduktionspris. 

Få tilsendt en gratis prøve

Hent oplægningsvejledning

Hent datablad

Oplev ægte dansk design

RT 823

Højslev Skandinavia

Vingefalstagsten

RT 823 - Højslev Skandinavia

Højslev er klassiske tagsten udviklet til Skandinaviens hårde klima. Tagstenene produceres på vores teglværk i Højslev. Stenene er baseret på en unik lerblanding med skiferler og brændes i kassetter ved 1050° C – en højere temperatur end mange andre tagsten på markedet. Resultatet er smukke og uforgængelige tagsten i karakteristiske farver og former.

Få tilsendt en gratis prøve

.

Født bæredygtig

Bæredygtighed handler om de små valg, der gør en stor forskel. Om at skabe plads til livets kærlighed og kaos. Om at forlænge de betydningsfulde hverdagsøjeblikke og få historierne til at leve længere. Om at dyrke ægthed i alle dets facetter. 

Skandinavia er tagsten i ægte tegl. Det er et naturligt materiale, der er produceret kun på biogas og vindenergi. Brændt til bæredygtige formål og i ægte kvalitet, så du kan træffe et valg om en smukkere og grønnere fremtid. For dig, for din familie og for de generationer, der kommer efter os – uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.

Læs mere om Greener

Det bedste fra to verdener

Skandinavia er skabt i en smuk forening af vinge- og falstagsten, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken æstetisk eller funktionalitet. Du får på én og samme tid det harmoniske design fra vingetagstenen, mens det funktionelle falssystem sikrer en tæt klimaskærm. Resultatet er et ikonisk og robust tag i dansk design, der er nemt at lægge – og som holder i generationer.

KONTAKT OS

Tak for din henvendelse.

Du vil blive kontaktet af en ekspert hurtigst muligt.

Luk