Mursten til indendørs brug

Randers Tegl har et bredt sortiment af mursten som er velegnet til indendørs brug og overfladebehandling. Læs om de forskellige varianter eller kontakt os for gode råd til det fuldmurede byggeri.

 

BASIC 4-INDOOR

En blødstrøgen mursten udviklet specielt til indvendig vandskuring. Stenen er brændt ved en lavere temperatur end traditionelle blødstrøgne sten. Det giver en meget målfast sten. Derudover har denne mursten fire facader, hvilket gør den særligt velegnet til skillevægge med synlighed fra to sider.

BLØDSTRØGNE MURSTEN

Disse sten er traditionelle blødstrøgne mursten med en ru overflade, der egner sig godt til overfladebehandling. Blødstrøgne sten til overfladebehandling fås i forskellige farver med tre eller fire facader. Sidstnævnte er velegnet til skillevægge.

SAVSMULDSSTEN

En maskinproduceret mursten, hvor der er blandet 30 % savsmuld i leret, inden stenen brændes. Den færdige sten er lettere end massive sten og derfor også nemmere at arbejde med.

MASKINSTEN

Maskinsten findes i en række farver. Herudover findes flere varianter med forskellige huller, som eksempelvis understøtter særlige ønsker til murens funktion.

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S