FlexStone

FlexStone er det spændende valg til projekter, hvor materialevalg og byggestil skal skille sig ud fra mængden.

Det unikke og modulbaserede format er skabt til de nyskabende. FlexStone er 6 millimeter mindre end normalformatet. Den lille forskel i størrelse åbner imidlertid op for uanede kombinationsmuligheder for den dygtige arkitekt og håndværker.
 

Ideen bag FlexStone

"Systemer der skaber muligheder frem for begrænsninger har altid fascineret mig - måske har min opvækst i Billund været en inspiration. Man kan sige, at FlexStone ligesom Lego klodsen er et generøst produkt, fordi det åbner for et utal af kombinations - muligheder."

Arkitekt Kjeld Kjeldgaard Ghozati
E + N Arkitektur A/S
 

Fakta om FlexStone

FlexStone måler 48x108x228 mm. Den eneste - og helt afgørende - forskel fra dansk normalformatet er at FlexStones højde er 6 mm mindre. Forbruget pr. m2 murværk er ca. 70 sten. Der går fem skifter på 30 cm. Det er samme modulmål som tømmermål. Skiftergangen går op med indvendige døre på 2,10 m. Varieret murværk med f.eks. standerskifte og rulleskifte er billigere at udføre med FlexStone end med dansk normalformat.

Nemt at variere

Det er nemmere at komme med fine murværksløsninger fordi alle mål går op. Hvis et murværk eksempelvis afsluttes med rulleskifte kan det nemt ændres i byggefasen til et standerskifte eller to almindelige skifter, da alle målene går op.
 

Nemt at lave besparelser

Hvis særlige murværksløsninger må udgå for at spare penge kan det nemt ændres. Må et standerskifte ved sokkel eksempelvis udgå, har det ingen indflydelse på facadekoter og bagvægselementer, da alle mål går op.

Skab unikke uderum med belægning i tegl

Belægning i tegl er det naturlige, stilrene og holdbare valg til udendørs belægninger. Se TRUE COLOR – ny serie af belægningsklinker til stilfulde løsninger.

Læs mere

Hele Skandinaviens teglleverandør siden 1911

Randers Tegl-Gruppen er en familieejet koncern - etableret i 1911. Vores produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og glæden ved at skabe innovative projekter med tegl. 

Randers Tegl-Gruppen er i dag blandt Nordeuropas førende teglproducenter. Vi er leverandør til store dele af Skandinavien og Tyskland og producerer et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for mursten, tagsten, belægning samt overliggere og bjælker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af produkter i tegl fra teglværker i Tyskland og Danmark.

Læs mere om Randers Tegl A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig og få info om nye projekter, produkter og andet godt fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   9220 Aalborg Ø   ·   CVR 20 40 02 34   ·   T: 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.dk   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S