Loud N Proud.

DEL DIT FLOTTESTE ARBEJDE OG VIND!

 

Er du håndværker og arbejder du med tag? Så deltag i vores store konkurrence og vær med i lodtrækningen om 15 SOUNDBOKS Go højttalere til en værdi af 5.199,- Stk.

Du deltager ved at dele dit tagprojekt med os på sociale medier (brug @randerstegl eller #randerstegl).

Eller upload op til 3 fotos direkte fra formularen herunder. 

Billedet skal være af et tag, som du eller dit firma har været med til at lave. Det kan også være en arbejdssituation på taget, og det behøver ikke at være produkter fra Randers Tegl.

Vi fejrer det gode håndværk.

*Betingelser og legal copy - se nederst på siden

 

Mine Data

Hvem køber du varer hos? (ikke et krav at udfylde dette)

* 1. Berettigelse: Denne konkurrence er åben for fagfolk, der arbejder med produkter relateret til tage. Medarbejdere hos Randers Tegl A/S og nære familiemedlemmer er ikke berettigede til at deltage. 2. Sådan deltager du: Du deltager ved at indsende et billede af et tag taget af dig eller din virksomhed, eller en arbejdssituation relateret til tagarbejde. 3. Præmie: Konkurrencen løber i Danmark, Sverige og Norge, og hovedpræmien er 15 Soundboks Go streaming højttalere. Højttaleren kan ikke ombyttes til kontanter. 4. Valg af Vinder: Vinderne vil blive udvalgt af en intern panel. 5. Rettigheder: Indsendt indhold kan blive brugt i sociale medier eller i forbindelse med online markedsføring.

Ved at deltage i denne konkurrence accepterer deltagerne at overholde disse vilkår og betingelser. Hvis der er spørgsmål eller behov for afklaring vedrørende denne konkurrence, bedes du kontakte info@randerstegl.dk. Randers Tegl A/S forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse konkurrencen til enhver tid af enhver årsag. Kampagnen slutter den 30/11-2023.