Få et grønnere tag
uden ekstra omkostninger
Laumans
Helt naturligt.
Lidt grønnere.
Laumans
Helt naturligt.
Lidt grønnere.

Tegl er et naturligt materiale, der holder i mange år. Det er bæredygtigt af natur, men ved at gå fra sort til grøn energi i vores produktion, har vi gjort vores klassiske Laumans-tagsten endnu grønnere.

Nu kan du vælge en grønnere tagsten – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udtryk. Laumans GREENER er produceret ved hjælp af bæredygtig elektricitet og biogas, så du får et tag med 50 % lavere miljøbelastning og plads til både børn og børnebørn – og til de generationer, der kommer efter dem.

Laumans GREENER koster ca. 10 % mere end et klassisk Laumans-tag. Men i anledningen af Laumans-stenens 125-års jubilæum opgraderer vi de første 125 projekter fra Laumans til Laumans GREENER uden meromkostninger.

Vil du også opgradere til Laumans GREENER uden meromkostninger?

Læs mere

Oplev det særlige ved Laumans

Få et grønnere tag uden ekstra omkostninger

Laumans GREENER koster ca. 10 % mere end et klassisk Laumans-tag. 

Men i anledningen af Laumans-stenens 125-års jubilæum opgraderer vi de første 125 enfamiliehuse-projekter fra Laumans til Laumans GREENER uden meromkostninger. 

Hvis din ordre er blandt de 125 første, så sørger vi for at modregne ekstraomkostningerne for GREENER.

Vil du vide mere?

Kontakt os    Download brochure

Flyt ind i naturen

Når du omgiver dig med naturlige materialer, giver du plads til livet – både i dag og i fremtiden. For os handler bæredygtigt byggeri både om kærligheden til hjemmet, udødelig æstetik og ansvaret for de generationer, der kommer efter os. Derfor har vi skabt Laumans GREENER. Så du kan træffe et grønnere valg – uden at gå på kompromis med kvalitet og udtryk.

Læs mere om GREENER

 

Grønnere alternativer i ægte tegl

Laumans-tagstenen kan i år fejre 125-års jubilæum. 125 år med høj kvalitet og løbende udvikling af produktionsmetoder. Resultatet er et bredt sortiment af moderne og eksklusive tagsten med stærke glasurer og engober - nu også med 50% lavere miljøbelastning end traditionelle tagsten.

Se alle tagsten

Visualiser dit nye tag

Brug vores online visualiseringsværktøj til at planlægge, hvordan dit fremtidige hjem skal se ud. Du kan vælge imellem syv forskellige huse med alle typer mursten og tagsten fra vores sortiment.

Prøv vores visualiseringsværktøj

Et grønnere format til ethvert projekt

Når du vælger Laumans GREENER, gør du en forskel – både for dig selv og for de generationer, der kommer efter os.

Laumans TiefaSupra Variabel RT 715
Laumans RheinlandVariabel RT 838
Laumans IdealVariabel RT 844
Laumans IdealVariabel RT 846
Laumans IdealVariabel RT 850

Betingelser

Tilbuddet om en gratis opgradering fra Laumans til Laumans GREENER er gældende for tagprojekter til enfamiliehuse i Danmark, Norge og Sverige. 

Tilbuddet gælder de første 125 bestillinger af et Laumans-tag fra og med torsdag d. 8. juli. Når bestillingen er lagt, sørger Randers Tegl for at modregne ekstraomkostningerne for GREENER.

Har du spørgsmål?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Luk

Tak for din henvendelse.

Du vil blive kontaktet af en ekspert hurtigst muligt.

Luk