RT 61 Rød belægningsklinke med spil

DKK 332,86 Pr. m2 (inkl. moms og ekskl. fragt)

Pris i alt (inkl. fragt)
DKK 0,00


Vi anbefaler 1 pose fugesand (á 15 kg) pr. 5 m2 belægning. Fugesand fra Randers Tegl er specielt udviklet og produceret til teglbelægninger. Fugesandet sikrer stærke fuger og problemfri fylding under etablering. Sandets tætte struktur sikrer lav gennemsivning af vand og dermed færre lunker og kørespor i belægningen.

Beskrivelse


240 x 118 x 52 mm

Belægningsklinker er velegnet til alle typer af belægninger på indgange, terrasser og indkørsler, men også på arealer med biltrafik som veje, pladser og P-arealer. De hårdtbrændte belægningsklinker har meget lav vandoptagelse og stor trykstyrke. Er ekstra frostbestandige og farveægte. Overfladen er tryg og behagelig at gå på. Kræver ingen særlig vedligeholdelse og tåler saltning.

BEMÆRK: Det frarådes at benytte stenmel eller fugesand med udkrudtshæmmende tilslag – sand med høj ph-værdi kan give misfarvning/skjolder på teglbelægningen.

Specifikationer


Format:

Forbrug pr. m2:
Ca. 34 stk pr m2 lagt på fladen

Vilkår


Generelle vilkår for køb af belægning og havetegl:

  • Belægning og havetegl leveres kun i hele paller.
  • Uanset den mest omhyggelige læsning, transport og aflæsning er en vis beskadigelse af sten uundgåelig, så det tilrådes, at der regnes med en ekstra mængde på ca. 5%.
  • Stenene leveres på små og store paller, som ikke tages retur. Pallerne er inkluderet i prisen.
  • Stenene leveres med trucktrailer på fast kørevej. Ved ufremkommelig leveringsadresse kan der påløbe ekstraordinære omkostninger.
  • Der tages forbehold for ekstraordinære fragtomkostninger til ikke brofaste øer – jf. gældende fragttakster.
  • Stenene leveres sædvanligvis inden for 5 hverdage.
  • For yderligere vejledning henvises til siderne "Lægning af tegl og klinker" og "Lægningsmønstre".