Bestil en gratis prøve
RT 452 Rustica

Gotik

"Håndstrøgen" m/4 facader

Rød "håndstrøget" sten med brunt og sort spil og gullig engobe. Maskinfremstillet med meget rustikt udseende.

Rustica er en serie af ”håndstrøgne” mursten, hvor selve produktionen af murstenen tager udgangspunkt i den klassiske fremstilling af mursten. Leret kastes ned i forme, for at imitere håndværkstraditioner, men i dag foregår processen på moderne maskiner. Resultatet er spændende sten med langt mere rustikke overflader, forskelligartede strukturer og detaljerigdom.

Bestil en gratis prøve

.
icon-plus Priser & levering

Pris fra kr.10,50 Pr. stk. Pris er inkl. moms og ekskl. fragt.

icon-arrow-right icon-arrow-right Se priser inklusiv levering
icon-plus Teknisk data & Download

Bliv klogere på murstenens mange fordele.

icon-arrow-right icon-arrow-right Hent datablade, links og downloads
Mursten

Fuldmuretbyggeri

Den moderne villa er fuldmuret. Fuldmuret byggeri er robust og skabt til det skandinaviske klima, fordi mursten kan noget som ingen andre byggematerialer kan. Fuldmuring giver et sundt indeklima, energivenlighed og generationers holdbarhed.

icon-arrow-right icon-arrow-right Se hvorfor trivsel er noget man bygger
Nyt tag

Den store guide til nyt tag

Et nyt tag er en stor investering, og det er derfor en beslutning, der skal træffes på det rigtige grundlag. Hvilket tag passer til dit hus, hvilke materialer skal du vælge, og hvordan sikrer du dig, at du overholder de gældende love og regler?

For at gøre processen mere overskuelig for dig, der planlægger at skifte tag på din bolig, har vi sammensat "Den store tagguide."

icon-arrow-right icon-arrow-right Se guiden til nyt tag
Belægning

Stilfuldhyggekrog

Drømmer du om en hyggekrog til de lune sommernætter? Stilfulde uderum belagt med tegl skaber små rekreative oaser, der giver glæde i generationer. Belægning i ægte tegl er nemlig et ekstremt robust naturmateriale, der er stort set vedligeholdelsesfrit og patinerer smukt med tiden.

icon-arrow-right icon-arrow-right Udlev drømmen om en ny terrasse

Få ekspertråd

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Priser & levering

Pris pr. stk.: 11,00 kr. frit leveret Jylland/Fyn
Pris pr. stk.: 11,50 kr. frit leveret Sjælland og brofaste øer

Pris inkl. moms pr. 1. januar, 2024

De vejledende murstenspriser er baseret på køb gennem en af vore forhandlere og gælder samlet leverance på over 7.000 mursten. Ved leverancer under 7.000 mursten vil prisen være højere.

Find nærmeste forhandler her

Formater og forbrug
Dansk Normalformat har målene 228 mm lang, 108 mm bred og 54 mm høj. Fugerne er som regel 12 mm bredde. Forbruget er 63 stk. pr. kvm. facade, men for at tage højde for spild ved tilpasning og håndtering anbefales at regne med 66 stk. pr. kvm.

Anbefaling ved bestilling
Tegl er et naturprodukt, hvor nuanceforskelle kan forekomme mellem brændingerne. For at minimere muligheden for nuanceforskelle anbefaler Randers Tegl, at der altid afgives én samlet bestilling, inklusiv sten til eventuelle teglbjælker, tegloverliggere eller andre præfabrikerede komponenter, uanset byggeopgavens størrelse.

s
TEST